Bedankt voor je aanvraag voor een Demo.

Eén van onze medewerkers neemt binnen 24-48 uur contact met op de eerstvolgende werkdag voor het plannen van een afspraak.

Wil je toch gelijk een aanvraag doen voor een assessment kan dat ook hier:

Diensten waar je op kunt vertrouwen

Bij ons assessment bureau bieden we een unieke methode gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Deze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om een gepersonaliseerde aanpak te hanteren bij elk assessment dat we uitvoeren.

Cognitief

Testen op capaciteitsniveau

Persoonlijkheid

Gepersonaliseerde analyse

Leiderschap

Waarde & competenties

Behaal je organisatiedoelen

Onze rapportage is zorgvuldig samengesteld en op maat gemaakt voor elke klant, waarbij we diepgaande inzichten en concrete aanbevelingen bieden voor ontwikkeling en selectiebeslissingen.

Wij streven naar een fijne kandidaatbeleving en zorgen ervoor dat deelnemers zich op hun gemak voelen tijdens het proces.

Onze professionele houding en ervaren rapporteurs zorgen voor een vakkundige en grondige evaluatie, wat resulteert in waardevolle inzichten en meetbare resultaten voor onze opdrachtgevers.

Waarom een assessment?

Het inzetten van een assessment kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van de context. Hier zijn enkele redenen waarom je een assessment zou willen gebruiken:

Objectief inzicht

Assessments bieden objectieve informatie over individuen of teams. Ze helpen bij het identificeren van sterke punten, ontwikkelingsbehoeften, en potentieel van medewerkers. Dit objectieve inzicht is waardevol bij besluitvorming over promoties, teamvorming, of ontwikkelingsplannen.

Vraag een demo aan

Selectie van personeel

Bij het werven van nieuwe medewerkers kan een assessment helpen bij het voorspellen van toekomstige prestaties en geschiktheid voor een specifieke rol. Het kan een betrouwbaar beeld geven van iemands competenties, motivatie, en culturele pasvorm binnen de organisatie.

Vraag een demo aan

Ontwikkeling van talent

Assessments zijn nuttig bij het identificeren van ontwikkelingsbehoeften van individuen. Ze kunnen helpen bij het opstellen van gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen die gericht zijn op het versterken van essentiële vaardigheden en het bevorderen van groei.

Vraag een demo aan

Teamoptimalisatie

Voor bestaande teams kunnen assessments inzicht geven in teamdynamiek, sterke punten en mogelijke knelpunten. Hiermee kan de samenwerking en productiviteit worden verbeterd door het bevorderen van complementaire vaardigheden en het aanpakken van eventuele conflicten.

Vraag een demo aan

Leiderschapsontwikkeling

Voor leidinggevenden kan een assessment helpen bij het identificeren van leiderschapsstijlen, sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit kan worden gebruikt om gerichte leiderschapsontwikkelingsprogramma’s te implementeren.

Vraag een demo aan

Successieplanning

Assessments kunnen worden gebruikt als onderdeel van successieplanning om potentiële opvolgers te identificeren voor belangrijke functies binnen de organisatie. Dit helpt bij het waarborgen van een soepele overgang en continuïteit in leiderschap.

Vraag een demo aan

Unieke Selectie- en Ontwikkelmethodiek

Wij matchen de behoeften van uw organisatie met het competentieprofiel van uw leiders en helpen organisaties de transitie te maken naar (nieuw) duurzaam leiderschap door het aanwezige potentieel in kaart te brengen.

1000+

Assessments gedaan

40 jaar

Leiderschap consultancy

100+

Tevreden klanten

1e stap

Vraag een assessment aan

Klik hier beneden om een assessment aan te vragen via het aanvraagformulier. Geef aan of het gaat om een selectie of ontwikkel assessment.

2e stap

Intake plannen

Wij nemen contact met u op om het profiel en vacature te bespreken, en op te halen welke aandachtspunten u heeft voor de betreffende kandidaat.

3e stap

Assessment uitvoeren

Wij nemen contact op met de kandidaat en nodigen deze uit tot het maken van het assessment. Een afspraak op locatie in Amstelveen is daar onderdeel van.

“Als HR-manager van ons bedrijf wilde ik ervoor zorgen dat we de beste talenten aannemen die perfect passen bij onze organisatiecultuur en onze groeidoelstellingen ondersteunen. Daarom hebben we besloten om een selectieassessment uit te voeren en we zijn enorm blij met de resultaten en de service die we hebben ontvangen van Barendse Consultancy.

Marieke Snels – HR director

4.9

Vertrouw op onze diensten.
Vele klanten zijn al je voorgegaan.

Hoe werkt het?

Ben je nieuwsgierig geworden in hoe een assessment jouw bedrijf kan helpen? Zou je willen weten hoe het eruit ziet en wat het inhoudt?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een vrijblijvende demo via MS Teams in te plannen. Stel dan gerust al je vragen en wij denken met je mee.

We kijken uit naar jouw contact.

Voordelen van een assessment:

>> Objectieve evaluatie

>> Inzicht in sterktes en zwaktes

>> Betere selectie

>> Verhoogde productiviteit

>> Data-gedreven beslissingen

Vraag een demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.