Een combinatie van zakelijke scherpte met empathie, humor en relativering

B

innen mijn leidinggevende functie heb ik mijn team gecoacht om structuurveranderingen moeiteloos door te kunnen voeren en te bouwen aan een vertrouwenscultuur.
Zakelijke en persoonlijke successen binnen het team namen significant toe en de impact als geheel was binnen de organisatie duidelijk waarneembaar.

Als leidinggevende ervaar ik de positieve impact van aandacht voor de intermenselijke kant binnen een team in relatie tot stakeholders zonder dat dit ten koste gaat van de commerciële gedrevenheid en efficiency. Processen verlopen soepeler en men werkt samen vanuit gezamenlijk vertrouwen.

Voor elke leider geldt dat hij/zij succesvol wil zijn en steeds meer wil bereiken. Werken in een complexe omgeving vraagt om commitment, flexibiliteit, verbinding en afstemming op alle niveaus. Ik ondersteun je bij het verkrijgen van inzicht in jouw manier van leiden en/ of ondernemen. Vanuit persoonlijke ervaring ben ik bekend met het belang van een gezonde relatie tussen werk en privé. Mijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van zakelijke scherpte, empathie, humor en relativering.

frieda barendse

Voorbeeld cases

Vraag nu een orienterend gesprek aan