Senior manager – Boehringer Ingelheim

Beoogd resultaat na coaching:

  • Structuur aanbrengen in gedachten, inzicht in wensen en mogelijkheden zodat zelf meer richting gegeven kan worden aan het (werkende) leven

“De flow die ik enige jaren geleden ervaarde was ik kwijt. Al een tijd lang had ik last van een gevoel van onrust en een gebrek aan voldoening. Dit leidde tot gebrek aan energie. Wat ik hieraan kon veranderen was voor mij niet duidelijk. Ik ervaarde klachten maar ik had geen idee hoe ik dit kon veranderen.

Ik bleek mijn leven zo te hebben ingericht dat al mijn persoonlijke waarden en normen onderdrukt werden. Er bleef weinig over van mijn talent, mijn energie en de sprankelende persoon die ik ooit was. Samen met Frieda ben ik gaan onderzoeken wat mijn echte drijfveren zijn Dit gaf inzicht in wie ik ben en wat mij belemmert. Zo bleek dat ik niet datgene doe in mijn werk wat bij mij past als persoon. Dit inzicht was confronterend maar ook bevrijdend.

Een zeer hectische periode volgde, maar steeds vaker en steeds makkelijker bleek ik in staat te zijn om mijn gevoel te volgen. Vanuit mijn eigen vertrouwen werkte ik buiten mijn comfortzone en koos ik voor mezelf. Dit is mijn grootste winst. Ik heb hier nog elke dag profijt van.”