Partner- DELOITTE

Beoogd resultaat na coaching:

  • privé en zakelijk kunnen ontspannen, meer genieten van werk en tevreden zijn over het behaalde resultaat.

“Als partner is de druk om te presteren continue voelbaar. Het gevoel volledig geleefd te worden in plaats van zelfsturend te kunnen zijn overheerste.  Mede hierdoor bleek het zeer lastig om te ontspannen tijdens en buiten het werk en kreeg het impact op mijn zelfvertrouwen en welzijn. Ik had behoefte aan een klankbord en wilde onderzoeken hoe ik dit zou kunnen veranderen.

Tijd inruimen om te reflecteren en zaken te bespreken bleek een eerste stap in de goede richting. Ik bouwde hierdoor rust in. Dit had een positief effect op mijzelf. Het gaf me direct inzicht in mijn eigen manier van denken en handelen. Het resultaat was dat ik zelfsturend werd in mijn denken.

Uit de gesprekken met Frieda bleek dat ik zaken onbewust te persoonlijk nam. Door mijzelf hiervan bewust te zijn ben ik in staat om meer afstand te nemen. Ik kan mijn werk beter los laten. Ik ervaar weer plezier in mijn werk en voel me ontspannen. Ik leg de lat minder hoog voor mezelf ben eerder tevreden. Dit voorkomt dat ik teveel werk op me neem en geeft rust en overzicht.

Er zijn momenten waarop ik merk dat mijn impact binnen de organisatie is toegenomen. Het blijft voor mij een uitdaging. Juist daarom is het prettig om een onafhankelijk klankbord te hebben; een gesprekspartner met deskundigheid van zaken en ervaring die mij scherp houdt.”

Andere voorbeeld cases

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek