Senior Manager – RAI Amsterdam

Beoogd resultaat na coaching:

  • meer autonomie ervaren als manager, ontwikkelen van een meer authentieke managementstijl waardoor meer verbinding binnen het team kan ontstaan.
  • Betere balans tussen werk en privé realiseren

“Leiding geven aan een senior team in een veranderende organisatie brengt veel weerstand met zich mee. Het gedrag van teamleden had effect op mijn zelfvertrouwen. Regelmatig merkte ik dat ik in de verdediging ging ten koste van mijn autonomie als leidinggevende. Ik had behoefte aan een andere stijl van leidinggeven en wilde een meer authentieke benadering ontwikkelen.
In mijn gesprekken met Frieda zijn een aantal verschillende aspecten de revue gepasseerd De gesprekken waren niet alleen gericht op het ontwikkelen van mijn managementvaardigheden maar we hebben ook onderzocht wat voor mij echt belangrijk is in werk en privé.
Dit gaf inzicht in de aspecten: authenticiteit, verbinding, weerstand en samenwerken in een team, op kortere termijn maar ook op langere termijn. Ik heb nu helder wat ik met mijn team wil bereiken en hoe ik dit kan realiseren.
Ik ben in staat om duidelijke keuzes te maken. Het is voor mij helder wat mijn waarden en normen zijn als mens en wie ik wil zijn als leider. Dit geeft mij vertrouwen en meer rust.
Ik kan nu meer mezelf zijn binnen het team. Voor managementadvies blijft het fijn om zo nu en dan een ervaren klankbord te hebben.”

Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek